台灣出差找囡囡 外送茶論壇 台北找正妹 台中外送茶 上門服務 台灣一夜情 西門町旅遊出差叫小姐line:78141台中外送茶板橋叫服務土城叫小姐新竹約炮中和旅館叫Wechat: twc141酒店叫服務台北旅館叫小姐台北永和叫小姐外送茶土城叫小姐板橋外送茶

查看: 166|回復: 11

童顏巨乳 161/E/20歲 甜 粉 嫩+小可LINE:78141任摸任奶 絕不調包

管理員

樣子標緻,乳牛巨乳嫩滑又夠彈手,人見人愛,打俾佢預約好時間,去到佢office,態度和藹可親,好好笑容,上身對無敵巨乳大過頭,見到手都痕曬,軟綿綿咁真係勁好好,肥臀靚羅,剝曬佢光豬拖佢去洗鴛鴦浴,幫我洗白白好乾淨;巨乳磨身夾腸水簫樣樣有,熱情風騷,招呼一流,吹到我細佬變大佬,到床上佢服侍我趴低,好俾心機幫我先按摩,開背有板有眼,專家技術,從頭到腳照顧十足,做到力夠穴位準,香薰推油好鬼正,通穴位又推淋巴,手勢梗係唔使講,用力推呀推,推到我全身鬆一鬆,推按埋前列腺,玉手搓袋掃蛋,碌野都扯到硬曬汰,爽到我慾火攻心,興奮到爬上黎按住我慢慢由外淫到內,前奏好夠投入,不停用舌尖挑撥我敏感點,囡囡更加風騷入骨:成個大姣婆咁環保吹奏,吹好耐,好落力吹到雪雪聲,爽到我狂奶狂啜佢妹妹仔,無比興奮,碌野硬到頂唔住,叫佢即停,然後上袋主菜,騎術一流,瘋狂上下un,西子窄窄,巨乳搖擺,我幫手大力頂幾十野,表情又夠投入肉緊,極品粉B夾住細佬好鬼正,大玩花式佢投入又好配合,真係超好好屌…經過一番激情攻守,爆得特別爽,雙雙都開心到震!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

【未】【滿】【18】【歲】【禁】【止】【進】【入】
Hi 我叫小可
我是介紹台灣女孩 提供sex服務
[小可聯絡方式] LINE:78141
[小可聯絡方式] WeChat:twc141
[小可聯絡方式]Skype:tw7531
台灣小可外送茶坊看照約妹:http://www.tw419.com
[好康]: 告知來于本論壇名稱可優惠1000到3000不等[加節還有優惠喔]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復

註冊會員

此帖僅作者可見

註冊會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

金牌會員

此帖僅作者可見

小黑屋|台灣出差找囡囡 外送茶論壇 台北找正妹 台中外送茶 上門服務 台灣一夜情 西門町旅遊出差叫小姐line:78141台中外送茶板橋叫服務土城叫小姐新竹約炮中和旅館叫Wechat: twc141酒店叫服務台北旅館叫小姐台北永和叫小姐外送茶土城叫小姐板橋外送茶  

GMT+8, 2018-9-23 08:07 , Processed in 0.135921 second(s), 21 queries .